Dnes až 30% sleva na plakáty
Platí pro objednávky nad 799 Kč.
Obrazy a umění online
Gallerix představuje
Obrazy a rámy
Nakupuj teď!
Trendy umění
Vybraný design
Nyní v módě
Umělecké novinky
Nedávno zveřejněné
Novinky
Bestsellery
Obrazy na toplistu
Bestsellery

Nedávno zveřejněné

  • -20%*

    Hot In Here Plakát

    279,00 Kč
  • -20%*

    I Came For The Tea Plakát

    279,00 Kč
  • -20%*

    Buon Appetito Plakát

    279,00 Kč
  • -20%*

    Mojito Plakát

    279,00 Kč
  • -20%*

    La Tassé D'or Plakát

    279,00 Kč
  • -20%*

    Clink Clink Plakát

    279,00 Kč
  • -20%*

    Aperol Spritz Aperitivo Roma Plakát

    279,00 Kč
  • -20%*

    Let's Get Breakfast Plakát

    279,00 Kč
  • -20%*

    Olio D'Oliva Plakát

    279,00 Kč
  • -20%*

    Martini Mondays Extra Dirty Plakát

    279,00 Kč
  • -20%*

    Bana Bananas Plakát

    279,00 Kč
  • -20%*

    Café De La Semaine Plakát

    279,00 Kč
Plakátové mapy
Vytvořte si svůj vlastní jedinečný
Plakátové mapy
Rámy obrazů
Všechny rámy
Rámečky
Plakát narození
Vaše dítě v měřítku 1:1
Plakáty narození

Nejprodávanější

Obrazová stěna pro domácí kancelář
Do domácí kanceláře
Studie
Obrazová stěna do dětského pokoje
Nádherný dětský pokoj
Dětský pokoj
Obrazová stěna do obývacího pokoje
Být inspirován
Obývací pokoj

Blog

Stylové obrazy online
Objevte
Naše kolekce
Všechny kategorie
Dětské

Dětské

Zobrazit kolekci
Módní

Módní

Zobrazit kolekci
Ikonické

Ikonické

Zobrazit kolekci
Umění

Umění

Zobrazit kolekci

Obrazy a Umění


Obrazy a dekorace do pokoje

Pokud se chystáte nakupovat obrazy, navštivte Gallerix.cz. V Gallerix najdete kompletní nabídku obrazů, plakátů a rámů online za výhodné ceny. Motivy vytvářejí kreativní umělci, grafici, designéři a fotografové z celého světa. Náš internetový obchod nabízí širokou škálu nástěnných umění a obrazy, které vyhovují každému druhu vkusu; od klidné malebné krajiny a skvělých metropolitních panoramat až po živé nebo podhodnocené abstraktní umění. Bez ohledu na stylistickou rozmanitost naší kolekce je zdrojem naší inspirace minimalismus a jednoduchost skandinávského designu. Ať už je Váš interiér náladový a tlumený nebo světlý a svěží, náš obrovský výběr obrazy je vybaven tak, aby mu dodal doplňkový tón dle Vašeho výběru. Vyberte si z kategorií jako Móda, Ikonické fotografie, Umělecké tisky, Příroda, Botanika, Ilustrace a spousta dalších.

Obrazy pro každý dům a pokoj

Nabízíme nádherný výběr plakátů a obrazů vytvořených kreativními výtvarníky, designéry a fotografy z celého světa. Shromažďujeme to nejlepší z umění a designu a zpřístupňujeme je každému. Nechte se inspirovat jedním z našich témat, jako je Nový skandinávský design nebo Moderní Design, nebo některou z našich kategorií, jako Botanika, Abstrakta a Ilustrace, Textové tisky, Města a Architektura nebo Zvířata. Výběr motivů pro váš obrazy není úplně jednoduchý, ale sesbírali jsme trendy a stylové motivy pro všechny chutě; od geometrického minimalismu a černobílé fotografie po živé a poutavé malby zvířat a přírody.

Servis a kvalita

Když se rozhodnete objednat obrazy a obrazové rámy od Gallerix, můžete se spolehnout, že nám záleží na servisu i kvalitě. Máme dobře propracovanou politiku ochrany životního prostředí, která prostupuje veškerou naši práci od výroby až po dodávku. Všechny naše obrazy vyrábíme průběžně, to znamená, že vaše plakáty tiskneme až po objednání. To zase znamená, že nikdy nemáme na skladě žádné obrazy, což částečně zajišťuje, že nikdy nedostanete produkt, který časem ztratil na kvalitě, ale který je zároveň nejlepší pro životní prostředí. Žádným materiálem se neplýtvá a nemáme žádnou nadprodukci, která by se musela vyřadit, pokud se nevyprodá. Do několika pracovních dnů od zadání objednávky Vám objednané zboží odešleme z naší tiskové společnosti. Máte-li dotazy týkající se našich produktů nebo objednávky, kontaktujte náš zákaznický servis.

Obrazy a obrazové rámy té nejvyšší kvality

Uvědomujeme si, že na kvalitě záleží. Všechny naše obrazky tiskneme na matný papír premium Multidesign 200 g nejvyšší kvality. Papír je certifikován FSC a ekoznačkou a je vyráběn francouzským výrobcem Clairefontaine. Naše rámy na obrazy jsou vyráběny v Evropě z vysoce kvalitní borovice a dubu. Díky vysokým požadavkům na naši vlastní výrobu, pečlivému výběru materiálů, dodavatelů a partnerů zajisťujeme, že při každé objednávce u naší společnosti Gallerix získáte obrazy a obrazové rámy v té nejvyšší možné kvalitě.