Dnes až 30% sleva na plakáty
Platí pro objednávky nad 799 Kč.
Výběr filtru
Zavřít
Použít filtr
Barva
Orientace
Filtr
Použít filtr
Plakáty zvířat Plakáty
TO NEJLEPŠÍ Z UMĚNÍ
Místnost plná života

Plakáty zvířat

Plakáty a potisky zvířat v Gallerix. Máme široký výběr obrazů a plakátů s divokými zvířaty. Zde najdete krásné plakáty se lvem, tygrem, koněm, slonem, žirafou, sovou, plameňákem, zebrou a mnoha dalšími. Máme také pěkné plakáty s hmyzem a motýly.

Plakáty se zvířaty


Plakáty a obrázky zvířat

V Gallerix najdete široký výběr plakátů se zvířaty a zvířecími motivy. V naší kategorii Zvířat jsme shromáždili pěkné zvířecí motivy a obrazy s úžasnými vyobrazeními zvířat, jako je lev, tygr, kůň, žirafa, sova, medvěd, zebra, plameňák a slon. Máme také zvířecí plakáty s hmyzem a ptáky, které doplňují naši sbírku plakátů s divokými zvířaty. Plakáty se zvířaty zasáhnou a oživí Vaši domácí výzdobu takovým způsobem, jak to dokáže jen několik málo dalších kategorií. Dospělí i děti velmi ocení plakáty se zvířaty a plakáty zvířat jsou často oblíbené u dětí.

Dekorace domova pomocí plakátů zvířat

Použití obrázky zvířat při dekoraci domova je ideální způsob, jak dostat přírodu do Vašeho domova. Mezi našimi plakáty zvířat najdete krásné fotografie, stylové ilustrace zvířat, umělecké obrazy a textové plakáty. Máme k dispozici plakáty zvířat v barevném i černobílém provedení. Černobílé plakáty zvířat dobře zapadají do moderních dekorací a lze je také snadno kombinovat s plakáty z jiných kategorií. Když vytváříme vlastní umělecké stěny, často používáme plakáty zvířat. Pokud hledáte inspiraci, doporučujeme Vám, abyste si prohlédli jednu z našich vlastních uměleckých stěn, které najdete zde na webové stránce nebo na Instagramu.

Divoká zvířata

Obrazy divokých zvířat byly vždy fascinující. Nechte, aby se naše plakáty zvířat staly součástí Vaší domácí výzdoby nebo umělecké stěny. Plakáty zvířat jsou ideální k zavěšení samostatně ve větším formátu nebo jako součást umělecké stěny.

Dekorujte zvířecími motivy

Naše obrazy zvířat jsou k dispozici pro staré i mladé, dospělé i děti. Nádherné fotografie divokých zvířat se hodí perfektně do obývacího pokoje, na chodbu, do jídelny nebo do ložnice. V kategorii Dětských obrazů nabízíme roztomilé ilustrace zvířat, pěkné fotografie a hravé zvířecí plakáty s karikaturami. Všechny naše plakáty jsou k dispozici ve velikostech 21x30, 30x40, 50x70 a 70x100 cm. Orámujte si svůj plakát zvířat jedním z našich stylových rámů v černém nebo bílém provedení nebo z masivního dubu.