Dnes až 30% sleva na plakáty
Platí pro objednávky nad 799 Kč.
Výběr filtru
Zavřít
Použít filtr
Barva
Orientace
Filtr
Použít filtr
Grafické Umění Plakáty
TO NEJLEPŠÍ Z UMĚNÍ
Jedinečný designový jazyk

Grafické Umění

Obrazy a plakáty s grafickým uměním. Do moderního interiéru se výborně hodí grafické plakáty s nádhernými grafickými motivy, ilustracemi, geometrickým designem a jedinečným designovým jazykem.

Plakáty s potisky grafického designu


Plakáty s grafickým uměním

V naší kolekci plakátů s grafickým uměním najdete motivy, kde typografie, geometrie, barva a forma společně tvoří základ toho, čemu říkáme grafika. V kategorii Grafického umění najdete seznam plakátů pro moderní i klasické domácnosti, často s ilustracemi, geometrickými symboly a grafickými tvary. Naše grafické plakáty mají jasné, často jednoduché expresivní motivy, které výjimečně dobře fungují i ve větších formátech.

Grafický design

Grafický design je druh umění, který nabízí velký prostor pro kreativitu i přesto, že některé z nejlepších a nejzajímavějších motivů jsou často jednoduché ve svém designu, ale expresivní ve svém významu. Naše grafické plakáty jsou hezké k zavěšení jednotlivě nebo i jako součást větší umělecké stěny. Odhodlejte se používat grafické plakáty ve velkých formátech v kombinaci s plakáty menších velikostí z jiných kategorií.

Zarámujte si Vaše grafické umění

Zarámujte své grafické plakáty vhodně do jednoho z našich vysoce kvalitních rámů. Zvolte si jeden z našich rámů v černé nebo bílé barvě s dvojitou povrchovou úpravou nebo náš rám z masivního dubu. Všechny naše rámy jsou dodávány s extra silným křišťálově čirým plexisklem. Naše grafické plakáty a odpovídající rámy jsou k dispozici v rozměrech 21x30, 30x40, 50x70 a 70x100 cm.