Dnes až 30% sleva na plakáty
Platí pro objednávky nad 799 Kč.
Výběr filtru
Zavřít
Použít filtr
Barva
Orientace
Filtr
Použít filtr
Plakáty
Poskytuje Vám Gallerix
Plakáty pro všechny místnosti

Plakáty

Náš obchod nabízí širokou škálu plakátů pro každý vkus; od klidných scénických krajin a panoramat až po živé nebo abstraktní umění. Vždy sledujeme nejnovější trendy v interiérovém designu a umění a každý týden uvádíme na trh novinky s vybranými motivy. Inspirujte se a objevte nejnovější trendy. Vždy nabízíme rychlé dodání a nízké ceny. Vítejte v Gallerix.

Kupte si plakáty online


Kompletní nabídka plakátů online

V naší společnosti Gallerix najdete kompletní sadu plakátů online a něco pro všechny vkusy a styly interiérů. Kombinujeme to nejlepší z umění a designu a zpřístupňujeme je všem. Trendové umění a stylové plakáty na zeď nemusí stát jmění, právě naopak. Náš internetový obchod nabízí širokou škálu nástěnného umění a cenově dostupné plakáty vhodné pro všechny druhy stylů; od klidných a nádherných přírodních motivů a působivých designů velkoměst až po barevné nebo tlumené abstraktní plakáty. Navzdory široké škále našich sbírek je minimalismus a jednoduchost designu skandinávského stylu zdrojem naší inspirace. Ať už je Váš interiér tmavý a temný nebo jasný s otevřenými prostory, naše široká nabídka umění je schopna dodat mu motivy dle Vašeho výběru. Vyberte si z některého z našich témat z Nového Skandinávského Designu nebo Moderního Designu nebo z jedné z našich kategorií, jako jsou botanické plakáty, přírodní plakáty, grafické plakáty, fotografie, dětské plakáty nebo módní plakáty.

Plakáty do každého pokoje

Nabízíme široký sortiment cenově dostupných plakátů a tisků, které Vám spolu s vysoce kvalitními obrazovými rámy umožní kombinovat ten nejvhodnější typ zdi galerie, aby odpovídal Vašemu stylu. V Gallerix najdete spoustu tendenčních plakátů 2022. Najděte si své oblíbené, zkombinujte je z různých kategorií a vytvořte tak svou jedinečnou galerijní zeď. Nabízíme módní a stylové plakáty pro všechny vkusy, od geometrického minimalismu a černobílého fotografického umění až po živé a poutavé plakáty se zvířaty a přírodními motivy. Nebo si prohlédněte stylové plakáty z kategorie Měst a Architektury s motivy jako Plakát New York, Plakát Paříž nebo Plakát Stockholm. Vše lze doplnit kterýmkoliv z našich rámů v černém nebo bílém provedení nebo provedení z masivního dubu.

Nejprodávanější Plakáty, Módní Plakáty a Nové Plakáty

Bez ohledu na to, zda přesně víte, které plakáty chcete, nebo pouze hledáte inspiraci, mělo by být snadné najít to, co hledáte. Naše plakáty jsme pro Vaše pohodlí rozdělili do kategorií, top seznamů a témat. V seznamu Nové Plakáty najdete ty nejnovější, v Nejprodávanějších jsou naše nejoblíbenější plakáty a v Módních Plakátech najdete ty nejdůležitějšími motivy sezóny dle výběru našich návrhářů a ilustrátorů. Hledáte konkrétní motiv? Můžete vyhledávat podle názvu, motivu a kategorie, a pokud chcete vidět umění v určité barvě nebo formátu (například vodorovném nebo svislém), můžete k tomu použít vyhledávací filtr.

Objednejte si plakáty online

Pokud objednáte u naší společnosti Gallerix získáte plakáty té nejvyšší kvality. Tiskneme na 200 gramový papír odolný proti stárnutí s matným a exkluzivním povrchem. Papír pochází z francouzské papírny Clairefontaine. Naše plakáty jsou k dispozici ve čtyřech různých velikostech: 21x30, 30x40, 50x70 a 70x100 cm. Dodáváme je ve speciálních robustních tubách a v lakovaných kartonech vysoce odolných proti nárazu, abychom Vám, našemu zákazníkovi, zaručili bezpečné dodávky. Při úhradě platíte pohodlně a bezpečně přes společnost Klarna, která nabízí platby kartou, faktury a přímé platby. Kupte si plakáty a rámy od naší společnosti Gallerix. Zamilujte si svůj domov!

Náš papír

  • 200 g/m2
  • Silný papír
  • Odolný proti stárnutí
  • Ekologicky certifikováno FSC
Odpovědnost vůči životnímu prostředí

Pokud se rozhodnete koupit plakáty u nás, přebíráme společnou odpovědnost vůči životnímu prostředí a naší přírodě. Naše tiskárna je ekologicky certifikována a je držitelem certifikátu ekologické značky Nordic Swan pro čistší výrobu. Elektrická energie, kterou používáme, pochází od místních výrobců. Prostřednictvím organizace OneTreePlanted vysazujeme nové stromy, které mimo jiné čistí vzduch, který dýcháme, a produkují nový kyslík. Za každý strom, který použijeme při výrobě našich plakátů, vysadíme dva nové. Tímto způsobem zajišťujeme udržitelnou produkci dnes i v budoucnu.

Zákaznický servis

Pokud máte jakýkoliv dotaz týkající se našich plakátů nebo objednávky, kontaktujte náš zákaznický servis. Obvykle odpovídáme ve stejný den a ve všední dny vždy do 24 hodin. Zákaznický servis můžete kontaktovat prostřednictvím e-mailu nebo vyplněním formuláře na webových stránkách.