Dnes až 30% sleva na plakáty
Platí pro objednávky nad 799 Kč.
Gallerix logo

Vynikající

4.7 / 5
Na základě 5185 hodnocení zákazníků.
  • Plakát Bauhaus 50x70

  • Datum: 2024-03-25
Potvrzená objednávka
Překvapivě super rychlé doručení z Dánska!
Boží! Co jsem lustroval české e-shopy, nabídka je mizerná. Zde jsem našel skvělý art plakát ve výborné kvalitě, který mi byl doručen během několika dní. Dánská pošta byla rychlá a překvapivě ani Česká pošta neselhala, což je jak moc dobře víme nadlidský výkon :D Přišel v pěkném černém tubusu a všechny samolepky šly snadno sundat, abych v něm mohl i věnovat. Určitě Gallerix doporučuji!
  • Nákup obrazu a ramu

  • Datum: 2024-03-18
Potvrzená objednávka
Obraz a ram
Vše proběhlo rychle a bez problému,obrazy už visí.
  • Jitka

  • Datum: 2024-03-15
Potvrzená objednávka
Recenze
Obrázky jsou krásné, velká spokojenost, určitě budu objednávat i další, výběr je opravdu velký. Objednala jsem také 8 rámečků, bohužel jeden z nich byl ve dvou rozích rozjetý, museli jsme je znova spojit.
  • Gallerix

  • Datum: 2024-03-02
Potvrzená objednávka
Hodnocení
Určitě doporučuji, rychlé dodání, top kvalita fotek a rámečky úplně boží…už jsem udělala 2 objednávky, těším se na novinky v sekci ikonické
  • Alexis Georgiadis

  • Datum: 2024-03-01
Potvrzená objednávka
Obraz
Krasny obraz mam jich doma už víc a maximálně jsem spokojený ještě taky web sem neviděl naprosto spokojenost určitě budu uvažovat o dalších
  • Skvělý obchod

  • Datum: 2024-02-29
Potvrzená objednávka
Spokojenost
Top obchod. Krásně zabaleno.
  • Markéta

  • Datum: 2024-02-28
Potvrzená objednávka
Obrazky
Vše v pořádku, obrázky pekne.
  • Abstraktní plakáty

  • Datum: 2024-02-10
Potvrzená objednávka
Abstraktní plakáty
Jsem velmi spokojená. Objednávala jsem si už podruhé. Kvalitní tisk, dodání rychlé, vše dle mých představ. Mohu jen doporučit.
  • Veselina

  • Datum: 2024-01-29
Potvrzená objednávka
Great choice of posters
There's something for everyone on gallerix.cz I loved the Bauhaus posters I ordered. Delivery was also very fast.
  • Plakát

  • Datum: 2024-01-18
Potvrzená objednávka
Porsche
Kvalitní tisk, vse super!